Brud og bryllup

Brud og bryllup... ♥

Uansett om du er bruden, forlover, mor eller en annen bryllupsgjest så  kan det være vanskelig å finne akkurat den kjolen du drømmer om. Vi har alle forskjellige fasonger og farger vi kler, og når vi skal i bryllup ønsker vi gjerne og være den beste utgaven av oss selv. Jeg vet at det ikke alltid er lett å finne den brudekjolen eller festkjolen som er akkurat slik du ønsker hengende i en butikk. Derfor vil jeg gjerne hjelpe deg!

Kjolen

SOM SIER JA

Kanskje skal du ha noe enkelt - noe stort - noe annerledes - eller med noen personlige detaljer. Men uansett skal du føle deg fantastisk og ha på deg en kjole laget for å passe perfekt til akkurat den du er...

Tilbehøret

PRIKKEN OVER I'EN

Jeg selger underskjørt, og lager tilbehøret du trenger. Her får du slør, bolero, sjal, cape, veske, ringpute og mye mer. Jeg har alltid et stort utvalg tilbehør ferdig, men lager også på bestilling det som passer deg.

Forlover eller mor

EN STOR DAG

Enten du er forlover eller mor til brud er brudgom så er det hygglig å skinne litt ekstra denne dagen når man er midt i begivenhetens sentrum. Se gjerne festkjoler jeg har laget her og ta kontakt for en uforpliktende prat.

Brudepiken

EN JENTES DRØMMEDAG

Hvilken liten jente drømmer ikke om å være prinsesse for en dag? Det blir ekstra nydelig når brudepikekjolen matcher brudekjolen i stoffvalg og farge.

Foto: Joseph Pessar
Foto: Stine Østby, Shoot Foto
Foto: Odd Lautin
Foto: Bushra Batt
Foto: Kai Rune Storhagen
Foto: Unn Tove Lind
Foto: Kjell Chr. Gripstad
Foto: Kjell Chr. Gripstad
Foto: Iris Engen
Foto: Alessandra Langum
Følg meg på Instagram

Åsveien 70

1448 Drøbak, Norway

Tlf. 90 15 10 37

post@elindesign.no